Image Alt
  |  COACH NOW 2021- Coaching & Ελευθερία
Loading Events
  • This event has passed.

COACH NOW 2021- Coaching & Ελευθερία

Τι σημαίνει ελευθερία για τους Έλληνες σήμερα, μετά από 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Μια φιλοσοφική και πρακτική διαδρομή
Θα διερευνήσουμε την έννοια της ελευθερίας ως προορισμό αλλά και ως προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο μέσω της έρευνας, του coaching και της φιλοσοφίας με πρακτικά εργαλεία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η ελευθερία είναι μια λέξη που εγείρει αμέτρητα συναισθήματα και σκέψεις, μια έννοια με τεράστια βαρύτητα και δυναμική.

Μια έννοια που έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία αλλά και ερμηνεία για τον καθένα μας, ανάλογα τα δικά του βιώματα, κίνητρα και πεποιθήσεις.

Αυτές τις διαφορετικές ερμηνείες θα θέλαμε να αποκρυπτογραφήσουμε στο ετήσιο συνέδριό μας COACH NOW ώστε να σας δείξουμε πρακτικούς δρόμους αναγνώρισης και διεκδίκησης της δικής σας προσωπικής και κοινωνικής ελευθερίας, με καταλύτες το coaching και τη φιλοσοφία.

Της ελευθερίας που ξεκινά πρώτα πρώτα από μέσα σας, από την ψυχή σας και τη σύνδεσή σας με το αθάνατο μέρος του προορισμού σας, τον αληθινό σας λόγο ύπαρξης και στη συνέχεια του εξωτερικού σας καθήκοντος προς την κοινωνία.

Σήμερα, 200 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Την κλιματική αλλαγή, τα ακραία φυσικά και κοινωνικά φαινόμενα, τον περιορισμό της ελευθερίας μας λόγω της πανδημίας, την απειλή της ζωής, του πολιτισμού μας και του πλανήτη. τι νέες διαστάσεις παίρνει η λέξη “ελευθερία” για τον καθένα μας; Τι σημαίνει ελευθερία για τον σύγχρονο/η Έλληνα/νίδα; Αυτό το θέμα διερευνά το ετήσιο διεθνές συνέδριο COACH NOW που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά. Κάθε χρόνο το συνέδριο αυτό μέσω της έρευνας, του coaching και της φιλοσοφίας, δίνει στον άνθρωπο την προοπτική και τα εργαλεία μιας πιο ευτυχισμένης ζωής σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

ΕΡΕΥΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στην αποκρυπτογράφηση αυτή θα βοηθήσει η έρευνα που θα κάνουμε προσεγγίζοντας όλους/ες με ειδική φόρμα όπου θα κληθείτε να απαντήσετε σε σχετικές ερωτήσεις. Τα ευρήματα θα παρουσιασθούν στο συνέδριο και επιπλέον θα χρησιμοποηθούν για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των πρακτικών εργαλείων που θα σας παρουσιάσουμε σε αυτό.

Γι’ αυτό το λόγο διενεργείται έρευνα για το τι σημαίνει ελευθερία για το σύγχρονο Έλληνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιασθούν στο συνέδριο αλλά και θα ληφθούν υπόψη από τους διακεκριμένους ομιλητές.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ

Σε αυτό το συνέδριο προσεγγίζουμε τους 3 θεμελιώδεις πυλώνες του COACH NOW από την ίδρυσή του.

Coaching, Έρευνα & Φιλοσοφία.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

-Διερεύνηση της έννοιας της ελευθερίας ως επιδίωξη αλλά και ως μέσο δημιουργίας προόδου για μια βιώσιμη κοινωνία και ευτυχισμένους ανθρώπους.
-Απόδειξη της πρακτικής και ουσιαστικής συμμετοχής του coaching και της φιλοσοφίας στην επιδίωξη της ελευθερίας αλλά και στην αξιοποίηση της ως μέσου και προϋπόθεσης για την ατομική και συλλογική πρόοδο.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ – Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Η ελευθερία λειτούργησε ως μέγιστο κίνητρο για τους Έλληνες κατά της οθωμανικής κατοχής. 400 χρόνια καταναγκασμού και δουλείας δεν ήταν δυνατά να σβήσουν αυτό το όνειρο.

Η διεκδίκησή της ελευθερίας ως η μόνη επιλογή, διότι η άλλη ήταν ο θάνατος, ενέπνευσε το έπος του 1821 και την τελική νίκη, το θαύμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & COACHING
Η ελευθερία ως όρος εμπεριέχει πληθώρα ερμηνειών ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, τις γνώσεις, εμπειρίες, πεποιθήσεις, επιθυμίες δηλαδή με μια λέξη την κουλτούρα του.

Ο ορισμός της λέξεως Ελευθερία σύμφωνα με τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Μπαμπινιώτη είναι: η επιλογή να έχω τον έλεγχο των σκέψεων, συναισθημάτων, συμπεριφοράς και πράξεων που πηγάζουν από αυτά.

Ως coaches επιδιώκουμε και διεκδικούμε την ελευθερία (κατάσταση) του coachee μας μέσω της απελευθέρωσης (δράση) από πεποιθήσεις, ερμηνείες, συναισθήματα που λειτουργούν αρνητικά και περιοριστικά, άρα ως εσωτερικά εμπόδια προς την εσωτερική του ελευθερία, ή διαφορετικά ηγεμονία ή χειραφέτηση.

Η ελευθερία ως επιδίωξη αλλά και ως προϋπόθεση.

Η ελευθερία στο coaching αποτελεί το σκοπό αλλά και το μέσο. Αποτελεί έναν επιθυμητό προορισμό αλλά και ένα μέσο για την επίτευξη άλλων επιθυμητών προορισμών, όπως είναι η αγάπη, η φιλία, η ομόνοια, η γαλήνη, η αυτο-ολοκλήρωση.

Η ελευθερία ως προορισμός αλλά και ως αφετηρία για δημιουργία, καινοτομία, πρόοδο.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Domotel Καστρί δια ζώσης τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να μείνει στο ξενοδοχείο με προνομιακή τιμή. Καλέστε στο 21 0350 7100 και πείτε ότι είστε για το COACH NOW
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου, Ρωμυλίας και, Νέα Ερυθραία 146 71

Προσκαλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν καταρχάς στην έρευνα ΕΔΩ και στη συνέχεια να έρθουν στο συνέδριο για να διαπιστώσουν τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες για να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει στον ίδιο πλανήτη με «ελευθερία».

Σας προσκαλούμε σε αυτή την άκρως διαφωτιστική και αποκαλυπτική εμπειρία να συνδράμετε με τη συμμετοχή σας στην έρευνα αλλά και στο συνέδριο δια ζώσης ή διαδικτυακά.
Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας άμεσα για να μαθαίνετε και να συμμετέχετε πρώτοι στις εκπλήξεις πριν και κατα τη διάρκεια του συνεδρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ

Τα κέρδη θα διατεθούν στο Εθελοντικό Σώμα Πυροσβεστών του Κρυονερίου.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας ομιλητές μέχρι τώρα

Dr. Alkistis Agio,
Philosopher & Filmmaker, Εxpert on applying Greek Philosophy for Happiness & Wellbeing.
“From fear to Freedom in Practice”: An actual exercise from her new book called “The Socratic Test” . (speech in English)

https://www.alkistis.net/

Δρ. Άννα Καραμάνου
Πολιτική Επιστήμων, Μέλος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (1997-2004) & Πρόεδρος της ΕυρωπαΙκής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιιωμάτων των Γυναικών (FEMM), βραβευμένη, αγωνίστρια για την ισότητα των φύλων, συγγραφέας, πιστοποιημένη Coach .
“Τι σημαίνει εσωτερική ελευθερία για τις γυναίκες σήμερα; “
Η διεκδίκηση της γυναικείας χειραφέτησης πόσο έχει βοηθήσει και την «εσωτερική χειραφέτηση» των γυναικών;

http://www.karamanou.gr/

Kathryn Koromilas
Writer, passionate and inspiring educator, speaker, host, creativity coach, and a gentle, joyful Stoic!
“Towards personal freedom: Journaling with the Stoics” (speech in English)

https://kathrynkoromilas.com/

Λεωνίδας Γεωργιάδης
Δάσκαλος της αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας στην Ελληνική Αγωγή, ομιλητής, συγγραφέας.
” H ελευθερία ως αρετή του σύγχρονου COACH” . Ενίσχυση των δεξιοτήτων του coach.

https://www.linkedin.com/in/leonidas-georgiades-503b3a5a/

Βαρβάρα Ασημακοπούλου

#1 Coach in Athens 2021, ιδρύτρια Coach Now, Your Time of Power, Professional Coaching Diploma ACSTH by ICF, Managing Director HRE
Σκοπός του συνεδρίου, αποτελέσματα έρευνας, ελευθερία & coaching
www.BarbaraAsimakopoulou.com

Ειρήνη Νικολαίδου,
Professional Certified Coach by ICF, Mentor Coach, Managing Director Moving Minds
www.movingminds.gr

Εμπνέει και συντονίζει το πάνελ των αποφοίτων coaches CSTP 4 & CSTP 1- E-learning. Θα αποκαλύψουν πως έφτασαν στη δική τους “ελευθερία” μέσα από το διαπιστευμένο απο ICF ως ACSTH 6μηνο πρόγραμμα “Coaching δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη” λίγο πριν την απονομή των διπλωμάτων τους στο συνέδριο.

Κοσμάς Μιχαήλ
Associate Certified Coach by ICF, Εκπαιδευτής Conversational Intelligence και Παρατηρητής Coach CSTP
και

Αναστασία Μοίρα
Σύμβουλος Ανθρώπινης Ανάπτυξης και ιδρύτρια The Cave Approach, Εκπαιδεύτρια – Οι Αριστοτελικές αρετές CSTP
σε ρόλους έκπληξη

ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
CSTP 4 2020
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΕΚΑΒΗ, ΔΕΡΜΟΥ ΕΛΙΝΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΣΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ), ΚΗΡΥΚΟΥ ΑΝΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

CSTP 1-E 2021
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ ΕΦΗ , ΛΕΚΑΚΗ ΕΛΕΝΑ, ΜΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΕΚΕΖΕ ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΛΥΚΑΚΗ ΔΩΡΑ

Οι συντονίστριες του συνεδρίου
– Ειρήνη Κόντρα, Executive & Business Coach, απόφοιτη CSTP 1

– Πέρρυ Οικονόμου, Communication & Development Director at JMK Ltd, απόφοιτη CSTP 2

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΠΡΟΣΟΧΗ

Αποκλειστικά πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο- με τα αποδεικτικά στοιχεία.

Στην είσοδο μαζί με τον έλεγχο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα γίνεται και έλεγχος των παραπάνω αποδεικτικών.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Domotel Καστρί δια ζώσης τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming.
https://domotel.gr/el/kastri-synedria-ekdilwseis/
Όποιος το επιθυμεί μπορεί να μείνει στο ξενοδοχείο με προνομιακή τιμή.
Καλέστε στο 21 0350 7100 και πείτε ότι είστε για το COACH NOW
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου, Ρωμυλίας και, Νέα Ερυθραία 146 71

Σημειώνεται ότι στους φυσικούς χώρους του συνεδρίου, εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμοί σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σε όλους τους χώρους η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
Human Resources Expertise

“Coaching Skills & Tools in Practice” Training Program ACSTH by ICF

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ALFA LAVAL
GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Mindfulness Institut by Olga
The Cave Approach
Moving Minds
NLP Greece
Points of You Hellas
Trinity Events
Project Connect

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Skywalker – Stentoras
Happy Life Magazine
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Vwoman

Her signature system 'The ALKISTIS Method®' is an integration of Greek Philosophy & Cognitive Behavioural Therapy. These are taught in her book FROM FEAR TO FREEDOM (Amazon) & guided meditation films. Of Greek origin, she grew up in Montreal and has worked in Italy, France, Germany, Greece, the United States and the United Arab Emirates. She speaks five languages. Alkistis first studied International Banking at the Chartered Institute of Bankers in London and worked in corporate finance (Barclays) and later transitioned to her second career, by earning a Master’s in Integrative Psychotherapy from Middlesex University and a Doctor of Philosophy. She has studied neurocoaching with Anthony Robbins and has served as a trainer for the Dale Carnegie System for several years before developing her own method, based on Greek Philosophy. For over 15 years, her show ``AlkistisTV`` on YouTube is about ``Wisdom, Wellness, Wonder``. Her books, seminars and guided meditation films, have brought relief, empowerment and inspiration to over 2.3 million people all over the world.

Τίτλος Ομιλίας: Τι σημαίνει εσωτερική ελευθερία για τις γυναίκες σήμερα; Η διεκδίκηση της γυναικείας χειραφέτησης πόσο έχει βοηθήσει και στην «εσωτερική χειραφέτηση» των γυναικών;<br />Πολιτική Επιστήμων, πολιτικός, π. Πρόεδρος της ΕυρωπαΙκής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιιωμάτων των Γυναικών (FEMM), βραβευμένη, αγωνίστρια για την ισότητα των φύλων, συγγραφέας.<br />Μια γυναίκα πολιτικός πρότυπο, δραστήρια, δημιουργική, και κυρίως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και μαχητική με σκοπό για πάρα πολλά χρόνια την εξωτερική και και την εσωτερική χειραφέτηση των γυναικών ως coach σήμερα.<br />Απόφοιτος της σειράς 1 του «Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη» ACSTH by ICF και του «Coaching Leadership στα βήματα του Σωκράτη» σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ, της Βαρβάρας Ασημακοπούλου.<br />Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (1997-2004), εκλεγμένο μέλος του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Ομάδας, εκλεγμένη Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Γενική Γραμματέας για την Ισότητα, στην Ελλάδα (1996-97), ιδρύτρια & γενική γραμματέας της ελληνικής «Πολιτικής Ένωσης Γυναικών» (1997-2004), μέλος της Ένωσης Γυναικών Επιστημόνων, Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών του ΠΑΣΟΚ (1994 -2001) και Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών (1996-2003). Από τον Οκτώβριο του 2004, εξελέγη αντιπρόεδρος της PES Women. Εργάσθηκε 23 χρόνια στον ΟΤΕ. Σπουδές στο ΕΚΠΑ, Φιλοσοφία, ΗΠΑ(υποτροφία AFS), MSc και PhD με άριστα στις Πολιτικές Επιστήμες, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σπουδές. Το 1999 της απονεμήθηκε το βραβείο “Peace and Friendship A. IPEKCI”, για τη συμβολή της στην ελληνοτουρκική προσέγγιση.<br />Συγγράφει βιβλία, συνεργάζεται με διεθνή Πανεπιστήμια (Κύπρος, Bilgi Τουρκίας και στις ΗΠΑ, Harvard, Boston, South-eastern, and Georgetown) και αρθρογραφεί τακτικά σε τοπικά και διεθνή μέσα.<br />Το βιβλίο της ¨Η Ευρώπη και τα δικαιώματα των γυναικών¨: Ο εξωευρωπαισμός σε Ελλάδα και Τουρκία συγκριτική ανάλυση, εκδόσεις Παπαζήση είναι πρωτοποριακό και αξιόπιστη πηγή αναφοράς. Σύντομα το επόμενο της βιβλίο έκπληξη.

Her Speech: ``Towards personal freedom: Journaling with the Stoics`` (speech in english).<br />Kathryn is a writer, educator, speaker, host, creativity coach, and a gentle, joyful Stoic!<br />She uses ancient wisdom and writing practices to help reignite creativity, reimagine purpose, and foster a thriving writing practice.<br />She is co-organizer of Practical Paths to Flourishing a conference for women by women exploring how Stoic philosophy helps us live well.<br />She hosts the Stoic Salon, a group dedicated to reading and writing with the Stoics, and the Stoic Salon Podcast where she chats with women about life, love, work, play, the universe, and Stoicism.<br />As a writer, she has written across a range of genres (fiction, essay, opinion, poetry, how-to) and on everything from philosophy and food to books and music and Greek travel.<br />As an educator, she has worked in American and Australian universities and conducted education workshops with clients in China, Greece, Spain, and Scotland creating simple yet extraordinary learning experiences which transform participants into confident, logical, creative and powerful individuals and team members.<br />Master of Philosophy (M.Phil.) Creative Writing Grade with Distinction from University of Adelaide, UK.<br />She lives in Scotland.<br />https://www.podpage.com/the-stoic-salon

Η ομιλία του: `` H ελευθερία ως αρετή του σύγχρονου COACH`` . Ενίσχυση των δεξιοτήτων του coach.<br />Πολυπράγμων, δημιουργικός και δραστήριος δάσκαλος της αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας στην Ελληνική Αγωγή, συγγραφέας και ομιλητής με αταλάντευτο όραμα να γίνει η Ελληνική Φιλοσοφία καθημερινή έμπνευση για τον σύγχρονο άνθρωπο.<br />Απόφοιτος του «Coaching Leadership στα βήματα του Σωκράτη» της Βαρβάρας Ασημακοπούλου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ<br />Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό «Άριστα». Στο ίδιο τμήμα εργάστηκε ως μεταπτυχιακός υπότροφος (ΕΜΥ) μέχρι το 1993 παρακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές, τις οποίες διέκοψε μετά τον απρόσμενο θάνατο των γονέων του. Αμέσως ανέλαβε τη διεύθυνση του εκδοτικού οίκου «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» μαζί με τα αδέλφια του. Από το 2013 διδάσκει Φιλοσοφία στην πρότυπη σχολή «Ελληνική Αγωγή» σε νέους και σε νέους στην ψυχή ανήσυχους ανθρώπους με πολύ επιτυχία.<br />Δίνει ομιλίες, οργανώνει σεμινάρια και συγγράφει βιβλία τα οποία είναι καρποί συστηματικής μελέτης της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και της συνεχούς εκπαίδευσής του και παρουσίας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις πλέον των 20 ετών, εσωτερικής ψυχολογίας και αυτό-βελτίωσης.<br />Τα βιβλία του, «Λεξικόν Ελληνικής Μυθολογίας», το «Λεξικόν Ελλήνων Φιλοσόφων», «Περί Ηγεσίας στην Αρχαία Ελλάδα», «Μαθήματα Φιλοσοφίας» και ιδιαίτερα το τελευταίο, το «Ευ ζην – Η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων σύμφωνα με την Στωική φιλοσοφία» εκδόσεις Ψυχογιός έχουν αγαπηθεί πολύ.<br />Στόχος του Λεωνίδα είναι η παρουσίαση των βασικών διδασκαλιών της αρχαίας φιλοσοφίας με κατανοητό και πρακτικό τρόπο, ώστε αυτές να γίνουν καθημερινή έμπνευση για τον σύγχρονο άνθρωπο στην προσπάθειά του να ανακαλύψει το αληθινό νόημα στη ζωής του.

H ομιλίας της: σκοπός του συνεδρίου, αποτελέσματα έρευνας, ελευθερία & coaching<br />Η Βαρβάρα Χ. Ασημακοπούλου, είναι κορυφαία executive coach (#1 στην Αθήνα σύμφωνα με την ανεξάρτητη έρευνα 2021 του διεθνούς Blog influence digest+), βραβευμένη σύμβουλος και coach εσωτερικής και εξωτερικής ηγεσίας, δημοφιλής ομιλήτρια και συγγραφέας με διεθνή φήμη και αξιοσημείωτη καριέρα ως καινοτόμος επιχειρηματίας και ανώτερο στέλεχος.<br />Ιδρύτρια και Managing Director της Human Resources Expertise, έχει βραβευτεί για το έργο της ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων (HR Award 2020, most innovative HR consulting). Kατέχει μία εκ των υψηλότερων διαπιστεύσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Coaches (ICF – Professional Certified Coach) και πιστοποιήσεις από τους κορυφαίους coaching & leadership thinkers και εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνώς. Κατέχει ΜΒΑ & δίπλωμα Χημείας.<br />Σχεδιάζει προγράμματα coaching και τα υλοποιεί με εξαιρετικές μαρτυρίες από τους συμμετέχοντες όπως το 6-μηνο σύγχρονης εκπαίδευσης, εξ’ αποστάσεως & δια-ζώσης “Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη” που κατέκτησε διεθνή αναγνώριση και επαγγελματική πιστοποίηση ICF (100 ώρες ACSTH) για όσους/ες επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά, γίνουν coach ηγέτες ή επαγγελματίες coaches στην παγκόσμια αγορά.<br />Εμπνέεται από την ελληνική φιλοσοφία και έργο ζωής είναι να τη φέρει κοντά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων με πρακτική εφαρμογή για να γίνουν καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι σε μια πορεία που οδηγεί στο πιο φωτεινό μέρος της ύπαρξής τους, την αυτοπραγμάτωση και εν τέλει την “Εσωτερική Χειραφέτηση” που είναι και ο τίτλος του τελευταίου ευπώλητου βιβλίου της που αφορά στο coaching και την ηγεσία σε συνδυασμό με την ελληνική Φιλοσοφία, με εντυπωσιακά σχόλια από όλο τον κόσμο.

Event Details

02/10/2021 @ 5:00 pm - 10:00 pm EEST
5:00 pm - 10:00 pm
Human Resources Expertise
DOMOTEL ΚΑΣΤΡΙ
Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας
+30 210 8160255
BOOK A CALL